Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
birthday
Avatar
youtubak777
Člen
Avatar
youtubak777:13.12.2015 16:34

Ahoj, jak mám vycentrovat celou tabulku do středu stránky? Zkoušel jsem:

table {
        text-align: center;
}

Ale to vycentruje pouze obsah tabulky. Díky.

 
Odpovědět
13.12.2015 16:34
Avatar
Dominik Gavrecký:13.12.2015 16:35
margin: 0 auto;
display: block;

Skús toto :)

Nahoru Odpovědět
13.12.2015 16:35
Hlupák nie je ten kto niečo nevie, hlupákom sa stávaš v momente keď sa na to bojíš opýtať.
Avatar
youtubak777
Člen
Avatar
Odpovídá na Dominik Gavrecký
youtubak777:13.12.2015 16:37

Stále stejné. :(

 
Nahoru Odpovědět
13.12.2015 16:37
Avatar
Dominik Gavrecký:13.12.2015 16:38

Máš niekde live ?

Nahoru Odpovědět
13.12.2015 16:38
Hlupák nie je ten kto niečo nevie, hlupákom sa stávaš v momente keď sa na to bojíš opýtať.
Avatar
youtubak777
Člen
Avatar
Odpovídá na Dominik Gavrecký
youtubak777:13.12.2015 16:44

Nemám.

Je to víceméně prázdná stránka, jen nadpis několik odstavců a tabulka. Jediné css které tam je je toto:

.logout {
        text-align: right;
        margin-right: 50px;
}

td {
        padding-left: 5px;
        padding-right: 5px;
}

table {
        margin: 0 auto;
        display: block;
}
 
Nahoru Odpovědět
13.12.2015 16:44
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
alfonz
Člen
Avatar
Odpovídá na youtubak777
alfonz:13.12.2015 17:34

Vynech display: block, protože tím se celý element(tabulka) roztáhne na celou šířku takže se nevycentruje.

Nahoru Odpovědět
13.12.2015 17:34
lmao
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na youtubak777
Petr Čech:13.12.2015 17:53

takto:

<div class="container">
        <table class="center-table">

        </table>
</div>

a CSS

.container{
        text-align: center;
}
.center-table{
        margin: auto;
        text-align: left;
}
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
13.12.2015 17:53
the cake is a lie
Avatar
alfonz
Člen
Avatar
Odpovídá na Petr Čech
alfonz:13.12.2015 18:05

V tom kontejneru je zarovnání na střed zbytečné, protože tu tabulku centruješ tím marginem.

Nahoru Odpovědět
13.12.2015 18:05
lmao
Avatar
youtubak777
Člen
Avatar
Odpovídá na Petr Čech
youtubak777:13.12.2015 18:29

Děkuji, problém vyřešen. Jinak tvé řešení bylo zbytečně složité, udělal jsem to takto:

table {
        margin: auto;
}

Děkuji.

 
Nahoru Odpovědět
13.12.2015 18:29
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na youtubak777
Petr Čech:13.12.2015 19:01

Nemysli si, že nevím, proč jsem to tam dal :D
Připadalo mi lepší to tam dát, aby se to vyresetovalo.

Nahoru Odpovědět
13.12.2015 19:01
the cake is a lie
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.