Diskuze: Výška elementu vo webkite

HTML a CSS HTML a CSS Výška elementu vo webkite American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Samuel Illo
Redaktor
Avatar
Samuel Illo :24.9.2014 14:58

Nazdar,
mám malinký problém. Výška elementu vo webkite je iná ako vo firefoxe zrejme preto, že v chrome sa do výšky nezapočítava oblasť s textom...no však sa pozrite. Neviem, čo s tým, skúšal som tam toľko blbostí a nič :D

https://copy.com/dgYR3AtMRplX

Odpovědět 24.9.2014 14:58
www.samuelillo.com | www.github.com/lamka02sk
Avatar
Samuel Illo
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Samuel Illo
Samuel Illo :24.9.2014 15:07

Dokonca buguje aj šírka :( som si toho prv akosi nevšimol

Editováno 24.9.2014 15:07
Nahoru Odpovědět 24.9.2014 15:07
www.samuelillo.com | www.github.com/lamka02sk
Avatar
mayo505
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Samuel Illo
mayo505:24.9.2014 15:37

Skús použiť vlastnosť box-sizing

 
Nahoru Odpovědět 24.9.2014 15:37
Avatar
Samuel Illo
Redaktor
Avatar
Odpovídá na mayo505
Samuel Illo :24.9.2014 15:58

to som skúšal ako prvé a nič :D

Nahoru Odpovědět 24.9.2014 15:58
www.samuelillo.com | www.github.com/lamka02sk
Avatar
mayo505
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Samuel Illo
mayo505:24.9.2014 16:01

si si istý? Ja keď som dal na to border-box tak v oboch to vyzeralo rovnako

 
Nahoru Odpovědět 24.9.2014 16:01
Avatar
Samuel Illo
Redaktor
Avatar
Odpovídá na mayo505
Samuel Illo :24.9.2014 16:55

Dával som ho ale ešte sa opýtam - kam si to dal do form alebo až do inputu? Ja som dal do inputu, možno tam je problém.

Nahoru Odpovědět 24.9.2014 16:55
www.samuelillo.com | www.github.com/lamka02sk
Avatar
mayo505
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Samuel Illo
mayo505:24.9.2014 18:08

Do inputu (header form input[type="se­arch"]) ... skús to ešte takto:

  • webkit-box-sizing: border-box;
  • moz-box-sizing: border-box;

box-sizing: border-box;

 
Nahoru Odpovědět 24.9.2014 18:08
Avatar
Samuel Illo
Redaktor
Avatar
Odpovídá na mayo505
Samuel Illo :24.9.2014 19:15

No konečne sa to rozbehlo, dík. Problém bol v tom, že som úplne zabudol, že existuje content-box :D

Nahoru Odpovědět 24.9.2014 19:15
www.samuelillo.com | www.github.com/lamka02sk
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.