Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
birthday
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
matesax:14.12.2012 8:49

Dobrý den,
nejsem si jist, jestli se mi to jen zdálo, ale viděl jsem na jedné stránce zapsaný vzoreček přímo formou textu - ne obrázku. Lze tedy v HTML5 zapisovat vzorce textem? Děkuji.

 
Odpovědět
14.12.2012 8:49
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Nahoru Odpovědět
14.12.2012 9:13
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Kit:14.12.2012 10:31

Ještě bych k tomu dodal, že je nutné to zobrazovat v režimu XHTML, protože v HTML to nefunguje.

Nahoru Odpovědět
14.12.2012 10:31
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Kit
David Čápka:14.12.2012 11:18

To je škoda :( XHTML se neuchytilo, i když by se mi líbilo možná více.

Nahoru Odpovědět
14.12.2012 11:18
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Kit:14.12.2012 12:32

Stačí místo přípony .html napsat příponu .xml nebo .xhtml a jede to. Alespoň u defaultního nastavení webserveru. Jen některé prohlížeče to nezvládají.

V PHP to pomocí funkce header() jde také.

Nahoru Odpovědět
14.12.2012 12:32
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.