Diskuze: zmazanie nahrateho suboru

HTML a CSS HTML a CSS zmazanie nahrateho suboru American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
pcrewik
Člen
Avatar
pcrewik:8.4.2011 21:21

Ahoj,
nevieš pls. ako zmazať stránku z netu? Nahrával som to cez total comander 7.56 len neviem nájst kde sa to zmazávať
fakt sorry za takú binárnu vec ale neviem kde to nájsť

 
Odpovědět 8.4.2011 21:21
Avatar
sczdavos
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na pcrewik
sczdavos:8.4.2011 21:25

Ahoj,
označíš soubory a zmáčkneš na klávesnici delete (v total cmd můžeš zmáčknout i F8).

Nahoru Odpovědět 8.4.2011 21:25
Čím více času dostaneš, tím méně ho máš.
Avatar
pcrewik
Člen
Avatar
Odpovídá na pcrewik
pcrewik:8.4.2011 21:49

Ďakujem za radu,
chyba bola v tom, že aj keď súbor bol zmazaný mne sa vkuse objavoval, ale až po vypnutí a zapnutí ho server nevedel nájsť :)

 
Nahoru Odpovědět 8.4.2011 21:49
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.