ITnetwork Flashka zdarma C# týden
Akce! Pouze tento týden sleva až 80 % na kurzy C# .NET. Lze kombinovat s akcí 50 % bodů navíc na prémiový obsah!
Brno? Vypsali jsme pro vás nové termíny školení Základů programování a OOP v Brně!

Diskuze: Posunutí tlačítka ve worldpress

Aktivity (1)
Avatar
Pepa Novak
Člen
Avatar
Pepa Novak:14.9.2016 23:14

Zdravím, potřeboval bych poradit, jak todle tlačítko posunu doleva, díky. [button color=""size="lar­ge" type="" target="" top: 180px link=""]Další[/but­ton] dokázal bych to v css, ale potřeboval bych to na tento typ, díky

 
Odpovědět 14.9.2016 23:14
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.