Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C a C++. Zároveň využij akce až 80 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací.
discount week 80 + hiring
Avatar
Alexej Haman
Člen
Avatar
Alexej Haman:6.8.2016 1:07

Ahoj, teď mě tak napadlo, od jakého roku se dá považovat za zastaralou stránka, která je stylovaná přímo v HTML dokumentu? Dočetl jsem se že možnost připojit externí styl byla už od HTML 3.0 myslím že v roce 1997. No a zrovna jsem narazil na podobně tvořenou stránku z roku 2010, tak mě zajímá jestli už se to tehdy považovalo za nemoderní, nebo kdy to vlastně začala být opravdu zastaralá metoda? Díky za každou odpověď. :)

 
Odpovědět
6.8.2016 1:07
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Alexej Haman
Tomáš Maňhal:6.8.2016 3:14

Není to zastaralé. Stále se to používá u stránek, kde není mnoho elementů.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět
6.8.2016 3:14
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.