dodání ihned! nové
Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
BF
Avatar
John Creator
Člen
Avatar
John Creator:23.3.2016 6:26

Zdravim :) Uz davnejsie som spravil par statickych webov. Kodoval som to v html + jpg a malinko v css, takze nevyznam sa celkom v css. Ide mi o to, ze vo photoshope (aj v gimpe) sa da spravit velmi kreativny web, len interakcia (nemam to este celkom vychytane) je podla mna slaba. Chcem sa spytat ci by sa dalo v css3 spravit web, ktory by sa rychlo nacital(malo kB), designovo ako by bol robeny vo photoshope a interaktivny ako vo flash? Vopred dakujem. :)

 
Odpovědět
23.3.2016 6:26
Avatar
martinkhla
Člen
Avatar
Odpovídá na John Creator
martinkhla:23.3.2016 8:03

Väčšina kóderov, čo kódujú stránky, dostanú prve grafický návrh napr. v PSD a následne ten návrh musia nakódovať do realnej podoby. O Interaktivitu sa väčšinou stará JavaScript a podobne, ale aj CSS3 má interaktívne funckie, dokonca sú niektoré lepšie ako cez JavaScript. Čiže jednoduchá odpoveď na tvoju otázku: ano dá sa to, robí sa to dosť často a je to dokonca odporúčaný postup.

Nahoru Odpovědět
23.3.2016 8:03
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere. - Albert Einstein
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Lava
Člen
Avatar
Lava:3.5.2016 22:24

Takýto postup práce je dávno deprecated. Čím viac veci urobíš v CSS, tým lepšie. Rýchlejšie naťahuje (v porovnaní s tým, keď ti má layouty ťahať ako obrázky), rýchlejšie a príjemnejšie sa prípadne upravuje. CSS je základ a zvládol ho aj taký primitív ako som ja. Takže smelo do toho :)

Nahoru Odpovědět
3.5.2016 22:24
Aspartám, sacharín, to je môj vitamín
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.