Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Pythonu
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Theodor Johnson:27.12.2017 14:06

Ahoj, zrovna pracuji na nové webové stránce ve visual studiu (asp.net) a narazil jsem na problém, kdy do části stylu zařadím "color: white; text-align: center", ale stránka tyto řádky vůbec nenačte
html:

<%@ Page Language="C#" AutoEventWireup="true" CodeBehind="Default.aspx.cs" Inherits="WebGallery.Default" %>

<!DOCTYPE html>

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head runat="server">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"/>
    <link runat="server" rel="stylesheet" href="DefaultPageStyle.css" />
    <script type="text/javascript" src="DefaultPageScript.js" ></script>
    <title></title>
</head>
<body>
<div class="outer">
  <div class="middle">
    <div class="inner">
      <h1 id="Name"></h1>
      <p id="UnderName">Vítejte</p>
    </div>
  </div>
</div>
</body>
</html>

css:

body {
    background: url('Blue_noise.png');
    background-color: #00001E;
    overflow: hidden;
    height: 100%;
}

.outer {
    display: table;
    position: absolute;
    height: 100%;
    width: 100%;
}

.middle {
    display: table-cell;
    vertical-align: middle;
}

.inner {
    color: white !important;
    text-align: center !important;
    margin-left: auto;
    margin-right: auto;
    width: 400px;
}

když přímo do html tagu <div class="inner"> zařadím "style='color:whi­te'" tak to funguje, ale když dám "color:white" do css stylu, tak je text defaultně černý. Předem díky za rady :)

Odpovědět
27.12.2017 14:06
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
Theodor Johnson:31.12.2017 11:27

Začátečnická chyba, nějak jsem si neuvědomil že cssko může být cachované v prohlížeči :D

Akceptované řešení
+5 Zkušeností
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
31.12.2017 11:27
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
Karel Labonek:11.5.2018 7:34

Ahoj, přesně tento problém zřejmě mám dnes i já jak se to prosímtě řeší jsem začátečník :). Děkuji za odpověď.

 
Nahoru Odpovědět
11.5.2018 7:34
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
dez1nd
Člen
Avatar
Odpovídá na Karel Labonek
dez1nd:11.5.2018 8:58

CTRL + F5

 
Nahoru Odpovědět
11.5.2018 8:58
Avatar
Odpovídá na dez1nd
Karel Labonek:11.5.2018 13:01

Ahoj děkuji za tvou odpověď, zatím nejsem u svého pc abych to mohl zkusit, ale bude to tak jak píšeš. Kdy bych nejdříve trochu hledal než něco napíšu tak udělám líp :-) . Ale děkuji.

 
Nahoru Odpovědět
11.5.2018 13:01
Avatar
Peter Mlich
Člen
Avatar
Peter Mlich:11.5.2018 14:35

Muze byt kesovane i na serveru. To je pak o neco neprijemnejsi. Zakaznik te pozada o zmenu. Ty ji provedes, das F5 a nic. Pritom v editoru mas spravny novy kod.

 
Nahoru Odpovědět
11.5.2018 14:35
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.