Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
birthday
Avatar
Neaktivní uživatel:29.12.2015 9:12

Ahoj, potřeboval bych poradit.Chtěl bych udělat apku na Android ,která by uměla napsat oznámení.A napsat to v té aplikaci z webové stránky které jsou free např. Webnode. Nebo jestli to takhle nejde tak nějak jinak. Děkuju moc ;-)

Odpovědět
29.12.2015 9:12
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Michal Štěpánek:29.12.2015 11:20

Ano, udělej ji...
Nebo co vlastně chceš poradit? Dej sem kód, který ti nefunguje a zcela jistě se najde někdo, kdo ti bude schopen a ochoten pomoci, ale takhle, když ani nevíme s čím chceš poradit...

Nahoru Odpovědět
29.12.2015 11:20
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Pavel Mareš
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Pavel Mareš:29.12.2015 11:33

To co chceš je, aby ti někdo napsal apku zdarma, řekl jak to máš zprovoznit s webem a pak bys to ukazoval jako svou práci. Takhle to ale nefunguje ...

Nahoru Odpovědět
29.12.2015 11:33
Však ono půjde ...
Avatar
Odpovídá na Pavel Mareš
Neaktivní uživatel:29.12.2015 16:25

Já bych jen chtěl slyšet ano jde přes webnode ne nejde budeš muset koupit vlasti web atd ;-)

Nahoru Odpovědět
29.12.2015 16:25
Neaktivní uživatelský účet
Avatar

Člen
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
:29.12.2015 16:26

Přes webnode? Aplikaci? Naprosto nereálný nesmysl.

 
Nahoru Odpovědět
29.12.2015 16:26
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na
Neaktivní uživatel:29.12.2015 16:27

Ne apku jen nějakou online databázy:D

Nahoru Odpovědět
29.12.2015 16:27
Neaktivní uživatelský účet
Avatar

Člen
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
:29.12.2015 16:28

Pokud vím, webnode ti žádnou databázi nedá, jen ti vytvoří (většinou celkem hnusné) webové stránky, které si potom naklikáš jak chceš.

 
Nahoru Odpovědět
29.12.2015 16:28
Avatar
Taskkill
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Taskkill:29.12.2015 16:48

Ale to je skoda toho minusu, krome toho zes to spatne (zmatene) popsal, je to vlastne dobrej napad. Treba i s tim webnodem. Prave na nem to bude zajimavy. Oni ti nedaj pristup do databaze jako takovej zejo... ale jestli ti treba umoznej na webnode spoustet nejaky vlastni php scripty..no tak to uz bych tam videl cestu. Prozkoumej a pak napis jak ses rozhodl, me to docela zajima.

 
Nahoru Odpovědět
29.12.2015 16:48
Avatar
Odpovídá na Taskkill
Neaktivní uživatel:29.12.2015 19:42

JJ,jdu skoumat :D

Nahoru Odpovědět
29.12.2015 19:42
Neaktivní uživatelský účet
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.