Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: { } v javě

Java Java { } v javě

Aktivity (1)
Avatar
Ondrca
Redaktor
Avatar
Ondrca:6.2.2014 15:40

Ahoj, začínám s C# a líbí se mi tam, že nemusím psát pořád

"Udaj:"+ udajString

ale, že si v C# napíšu:

"Udaj: {0}",udajString

Má java něco podbného?

Odpovědět 6.2.2014 15:40
Zase jsem o něco chytřejší
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 6.2.2014 15:43
Avatar
Ondrca
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Ondrca:6.2.2014 15:44

A víš, co tam má Java?

Nahoru Odpovědět 6.2.2014 15:44
Zase jsem o něco chytřejší
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Ondrca
Jan Vargovský:6.2.2014 15:45

String.format(...) jako v C#. Akorát se tam ty argumenty dávaj trošku složitěji.

 
Nahoru Odpovědět 6.2.2014 15:45
Avatar
Ondrca
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Ondrca:6.2.2014 15:46

Aha díky, C# to má lepší :).

Nahoru Odpovědět 6.2.2014 15:46
Zase jsem o něco chytřejší
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.