dodání ihned! nové
Hledáme programátora do rostoucího týmu ITnetwork.cz, 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací
Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
BF
Avatar
Mini
Člen
Avatar
Mini:24.8.2016 21:51

Ahoj,
prosím vás ma tu někdo dobré zkušenosti s Android studiem a vývojem v něm? Mám 2 otázky.
1. Snažím se použít google api pro určení mé lokace aktuální. Mám použe jednu aktivitu a tam sem chtěl volat nějakou instanci mé třídy která by použivalal práve tuhle google-api-location. Jenže v této nové tříde jsou metody typu, onLocationChanged, OnConnection,atd... A samozřejme mi applikace nejde ani zapnout. Když tuhle funkčnost s google-api-location dám do té hlavní třídy(aktivity) tak to fakčí. Tak jestli by mi někdo nemohl nějak nastínit jak bych to oddělil a fungovalo to.
2. Jde práve o ty google-api-location. Potřebuju aby mi fungovali jak při pausnuté appce(kdyz ji minimalizuju) A proste abych plně využíval tu google-apinu a ne Location přimo co je na androidu. Nevím jeslti sem to pocohpil dobře jak jsem cosi četl, že jde použit bud googleApi na tu location anebo andorid přímo location. Ale prý je lepší ta google.

Budu rád za jakýkoliv komentáře.

Díky moc

Odpovědět
24.8.2016 21:51
Jste dobří jen v tom, co vás baví.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.