Avatar
Ladislav Ondris:30.7.2014 12:37

Zdravím.

Jak číst z registru? Na internetu jsem hledal a nic kloudnyho nenašel, tak se ptám tady :-)

Díky :)

Odpovědět 30.7.2014 12:37
Pokud neděláš chyby, nepracuješ na dostatečně těžkých problémech.
Avatar
Odpovídá na Ladislav Ondris
Neaktivní uživatel:30.7.2014 12:40

Nevím, jestli jsi hledal pořádně, ale já jsem na to na googlu našel hned na prvním odkazu třídu : http://stackoverflow.com/…y-using-java

Nahoru Odpovědět  +1 30.7.2014 12:40
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Ladislav Ondris:30.7.2014 16:05

Díky, toto jsem našel, ale nepřipadalo mi to jako dobrá ukázka toho, jak číst z registru. Já hledal spíš nějakou kratší jednoduchou ukázku, jak tam odsud něco vyčíst, ale tak vložím si ten zdroják do netbeans a prohlídnu si, co to tam vlastně všechno je :)

Nahoru Odpovědět  +1 30.7.2014 16:05
Pokud neděláš chyby, nepracuješ na dostatečně těžkých problémech.
Avatar
sisolpes
Člen
Avatar
Odpovídá na Ladislav Ondris
sisolpes:9.8.2014 12:41

Na tvou otázku zřejmě odpoví API (aplikační rozhraní) "JRegistryKey".
Odkaz: http://sourceforge.net/…registrykey/

Nahoru Odpovědět 9.8.2014 12:41
Alt + 2
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.