Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
D0ll0k
Člen
Avatar
D0ll0k:22.3.2015 18:24

Ahojte :D. Vcera jsem si projížděl Eclipse(nastavení, properties atd) a pak když jsem chtěl vědět, kde všude ve třídě mám proměnnou X, nechtělo mi to ukázat, jak na té rolovací liště vpravo, tak v kódu. Určitě jsem musel někde něco zmáčknout. Chtěl jsem najít na internetu, jestli se to někomu taky nestalo, ale nevím pod čím to mám hledat.
PS doufám, že víte co mám na mysli.

Odpovědět 22.3.2015 18:24
Veni, vidi, programmato
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.