Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
-snaživec-
Člen
Avatar
-snaživec-:30.10.2014 13:34

Mohol by mi niekto poradiť ako na eclipse používať FXML aj so SceneBuilder-om?

Odpovědět 30.10.2014 13:34
Pomali ďalej zájdeš.
Avatar
Odpovídá na -snaživec-
Neaktivní uživatel:30.10.2014 13:50

Neviem ako to je v Eclipse, ale jednoducho si ten fxml súbor otvor v tom Scene Buildery, uprav ako potrebuješ, ulož a hotovo... potom v Eclipse píšeš už iba kód.

Nahoru Odpovědět 30.10.2014 13:50
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Hit
Člen
Avatar
Hit:30.10.2014 14:01

S Eclipse nemám zkušenost, ale v NetBeans jsem si musel v options nastavit cestu ke Scene Builderu (Options > Java > JavaFX), možná to tam bude podobné.

Nahoru Odpovědět 30.10.2014 14:01
Life's not about how hard you can hit, it's about how hard you can GET hit and keep moving forward.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.