Využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací. Zároveň je tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Hledáme nového kolegu do redakce - 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací.
discount week 30 halloween
Avatar
Josef Kuchař - Pepa489:25.10.2013 19:21

řesím problém jak rozdělit String. Nešlo by to třeba jako v php(explode())?

Odpovědět
25.10.2013 19:21
2x piš, jednou debuguj
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar

Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař - Pepa489
:26.10.2013 14:27

Jasne, ze to jde.

String[] pole = "zaba,mys,pes,k­ocka".split(",")

Argument, kde ma carku muzes dat pro slozitejsi oddelovac regularni vyraz.

 
Nahoru Odpovědět
26.10.2013 14:27
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.