Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
dinokino
Člen
Avatar
dinokino:11.2.2015 22:15

Mohu se zeptat co je špatně na tomto kódu?

float vysledek=0,55f;

Hlási mi to chybu

 
Odpovědět 11.2.2015 22:15
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na dinokino
Jan Vargovský:11.2.2015 22:16

Čárka => tečka.

 
Nahoru Odpovědět 11.2.2015 22:16
Avatar
dinokino
Člen
Avatar
dinokino:11.2.2015 22:17

Díky moc.

 
Nahoru Odpovědět 11.2.2015 22:17
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.