Avatar
sp
Člen
Avatar
sp:10.12.2014 15:10

Zdravím :) Nevíte prosím někdo, jak v Javě zajistím umístění formuláře při jeho spuštění? Stále se mi lepí do horního levého rohu :( Děkuji.

 
Odpovědět 10.12.2014 15:10
Avatar
Monarezio
Redaktor
Avatar
Monarezio:10.12.2014 16:35

Swing nebo javaFX?

Nahoru Odpovědět 10.12.2014 16:35
First, solve the problem. Then, write the code.
Avatar
sp
Člen
Avatar
Odpovídá na Monarezio
sp:10.12.2014 16:38

Swing.

 
Nahoru Odpovědět 10.12.2014 16:38
Avatar
Monarezio
Redaktor
Avatar
Monarezio:10.12.2014 16:40

Pokud jsem pochopil tvoji otázku tak při spuštění programu se ti formulář dá nikam jinam než chceš? :D

Nahoru Odpovědět 10.12.2014 16:40
First, solve the problem. Then, write the code.
Avatar
sp
Člen
Avatar
Odpovídá na Monarezio
sp:10.12.2014 16:48

Přesně tak. Automaticky se zobrazuje nahoře vlevo. Já chci, aby byl uprostřed obrazovky.

 
Nahoru Odpovědět 10.12.2014 16:48
Avatar
Monarezio
Redaktor
Avatar
Monarezio:10.12.2014 16:52

programuješ to ručně nebo používáš ten picker v netbeansech? :D pokud v netbeansech tak jsem tam našel atribut nějakého elementu a jmenuje "Horizontal/Ver­tical" resizable asi to není to přesně co myslíš ale jinak mně nic jiného než si to tam naprogramovat nenapadá, promiň že ti nemůžu poradit víc dělám spíš v FXML (JavaFX) ;)

Editováno 10.12.2014 16:52
Nahoru Odpovědět 10.12.2014 16:52
First, solve the problem. Then, write the code.
Avatar
sp
Člen
Avatar
Odpovídá na Monarezio
sp:10.12.2014 17:07

Vyzkouším, každopádně děkuju ;-)

 
Nahoru Odpovědět 10.12.2014 17:07
Avatar
Tomek
Člen
Avatar
Odpovídá na sp
Tomek:10.12.2014 17:42

A jaký používáš layout, jestli teda nějaký používáš a nemohla bys popřípadě poskytnout kousek kódu?

Nahoru Odpovědět 10.12.2014 17:42
"Jak nahoře, tak dole. Jak uvnitř, tak vně."
Avatar
Rasto
Redaktor
Avatar
Odpovídá na sp
Rasto:11.12.2014 10:46

Skus metodu
setLocationRe­lativeTo(null)
Toto ti umiestni JFrame objekt do stredu obrazovky

 
Nahoru Odpovědět 11.12.2014 10:46
Avatar
sp
Člen
Avatar
sp:11.12.2014 15:13

Jo to je ono!! Děkuju moc! ;-)

 
Nahoru Odpovědět 11.12.2014 15:13
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.