Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
https://www.itnetwork.cz/csharp
Avatar
martinkobelka
Redaktor
Avatar
martinkobelka:5.4.2013 21:42

Existuje nějaký způsob, jak grafický výstup graphics uložit do souboru?

 
Odpovědět
5.4.2013 21:42
Avatar
martinkobelka
Redaktor
Avatar
martinkobelka:5.4.2013 21:42

Pardon, do obrázku?

 
Nahoru Odpovědět
5.4.2013 21:42
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Hartrik
Redaktor
Avatar
Hartrik:5.4.2013 21:57

Samozřejmě že je, možná by sis to ale mohl jednou najít sám...

 
Nahoru Odpovědět
5.4.2013 21:57
Avatar
Homo
Člen
Avatar
Odpovídá na martinkobelka
Homo:5.4.2013 22:11

Nejspise chces ulozit to co si vykreslujes na vlastni panel, takze nejjednodusi bude toto:

BufferedImage image = new BufferedImage(sirka, vyska, BufferedImage.TYPE_INT_RGB);
Graphics g = image.getGraphics();
panelKdeMasVykreslono.printAll(g);
g.dispose();
ImageIO.write(image, "png",new File("obrazek.png"));
Nahoru Odpovědět
5.4.2013 22:11
1010011 1000101 1011000
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.