Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: java swing - import ze souboru

Java Java java swing - import ze souboru

Aktivity (1)
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
albertpatera:14.6.2015 0:00

Ahoj, potřeboval bych pomoc..mám html soubor a chci aby byl impotovanej do java aplikace, nevíte někdo jak na to? na internetu jsem to nenašel a ani v knize. Zatím mám toto:

public static void main(String[] args)  {
       // TODO code application logic here
       JFrame jfrm = new JFrame("Zde je rozvrh hodin");
        jfrm.setSize(300, 300);
        jfrm.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE);
        JLabel jlab =  new JLabel("Rozvrh hodin");
        jfrm.add(jlab);
        jfrm.setVisible(true);
        JButton jbtnAlfa = new JButton("Suplování");
        JButton jbtnBeta = new JButton("Rozvrh");



   }

díky

 
Odpovědět 14.6.2015 0:00
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.