Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: JavaFX - dialogy

Java Java JavaFX - dialogy

Aktivity (1)
Avatar
byzanth25
Člen
Avatar
byzanth25:9.5.2014 16:17

Ahojte, v mojom projekte potrebujem pouzit jednoduche dialogy hlavne na vytvorenie user-friendly interface-u. Viem ze sa to da tak ze si ich spravim sam ako v Tutoriali 4. Nakolko som ale nasiel fungujuci kod(FLOSS) DialogFX https://blogs.oracle.com/…_approach_to
a jeho novsiu verziu https://blogs.oracle.com/…_dialogs_for
chcem sa ale opytat existuje v JaveFX nato niake vhodne API alebo iny nastroj? Ak som dobre pochopil autora, ktori pise na tom blogu, ze medzi casom nieco vzniklo.

 
Odpovědět 9.5.2014 16:17
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na byzanth25
David Čápka:9.5.2014 16:21

Pokud vím, JavaFX jako taková na dialogy nic nemá, ale nic ti nebrání otevřít si prostě nový form, v místních seriálech jsem to podrobně popisoval.

Nahoru Odpovědět 9.5.2014 16:21
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
byzanth25
Člen
Avatar
byzanth25:9.5.2014 16:30

Ano presne na tvoj postup som myslel ked som pisal o tutoriali 4. Dakujem za info :) nerad by som totiz pouzival niekoho kody alebo robil vlastny v pripade ze by tam take nieco bolo.

 
Nahoru Odpovědět 9.5.2014 16:30
Avatar
Hartrik
Redaktor
Avatar
Odpovídá na byzanth25
Hartrik:9.5.2014 16:34

Mně se docela líbí tato knihovna: http://code.makery.ch/…x-8-dialogs/
... ale už jsem si vytvořil své vlastní skromné řešení

 
Nahoru Odpovědět  +1 9.5.2014 16:34
Avatar
byzanth25
Člen
Avatar
byzanth25:9.5.2014 17:14

No vyzera to tiez fajn. Co som si to tak rychlo prebehol je dost mozne ze prave toto myslel autor tych blogov ako nastupcu... V kazdom pripade mne postacuje jednoduchy dialog stylu "Zabudli ste zadat meno" OK. Takze este uvidim dakujem.

 
Nahoru Odpovědět 9.5.2014 17:14
Avatar
-snaživec-
Člen
Avatar
Odpovídá na Hartrik
-snaživec-:15.10.2014 21:05

Ako to mám urobiť s tým súborom? Na NetBeans to tak nieje.

Nahoru Odpovědět 15.10.2014 21:05
Pomali ďalej zájdeš.
Avatar
Hartrik
Redaktor
Avatar
Odpovídá na -snaživec-
Hartrik:15.10.2014 21:32

Pokud nevíš, jak připojit knihovnu, tak jedna z možností je kliknout pravým tlačítkem myši na projekt -> Properties -> karta Libraries -> Add JAR/Folder.

 
Nahoru Odpovědět 15.10.2014 21:32
Avatar
-snaživec-
Člen
Avatar
Odpovídá na Hartrik
-snaživec-:15.10.2014 21:48

Spravil som to a nejde to. :-( nevie to nájsť

Editováno 15.10.2014 21:48
Nahoru Odpovědět 15.10.2014 21:48
Pomali ďalej zájdeš.
Avatar
Matěj Kripner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na -snaživec-
Matěj Kripner:16.10.2014 10:00

Co přesně ti nejde?

Nahoru Odpovědět 16.10.2014 10:00
To understand what recursion is, you must first understand recursion.
Avatar
-snaživec-
Člen
Avatar
Odpovídá na Matěj Kripner
-snaživec-:17.10.2014 15:03

No keď napíšem Dialogs.create(); tak mi podškrtne Dialogs a vypíše cannot find symbol

Nahoru Odpovědět 17.10.2014 15:03
Pomali ďalej zájdeš.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.