IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze: jbuttony v jpannel

Aktivity
Avatar
mrpaloz
Neregistrovaný
Avatar
mrpaloz:26.11.2013 22:25

Chtěl bych se zeptat jak zjistit, ktere jbutton byl zmacknut (byla zavolana fce button_click) kdyz je vlozim dynamicky do gridu v jpanelu ? Dival jsem se na netu, ale nejsem si jist jak presne, jde totiž o měnici se počet danych jbuttonu.

 
Odpovědět
26.11.2013 22:25
Avatar
Jan Vargovský
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na
Jan Vargovský:26.11.2013 23:56

Poznaš to podle vlastností.

 
Nahoru Odpovědět
26.11.2013 23:56
Avatar
David Hartinger
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na
David Hartinger:28.11.2013 8:00

Všem buttonům dáš ten samý actionlistener. Událost má parametr, ze kterého si vytahneš objekt, který ji vyvolal a to pomocí metody getSource(). Podívej se sem na část Obsluha ovládacích prvků: http://www.itnetwork.cz/…ny-dokonceni Řeší se tam obsluha několika radiobuttonů stejným způsobem.

Nahoru Odpovědět
28.11.2013 8:00
You are the greatest project you will ever work on.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.