Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
Ondrca
Redaktor
Avatar
Ondrca:21.8.2013 10:41

Ahoj,
mám problém:
Potřebuji v jednom JFrame použít víckrát jeden JLabel.
Prosím poraďte někdo - Díky.

Odpovědět
21.8.2013 10:41
Zase jsem o něco chytřejší
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Ondrca
Kit:21.8.2013 10:49

Spíš bych si tipl, že potřebuješ víc objektů třídy JLabel.

Nahoru Odpovědět
21.8.2013 10:49
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Ondrca
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
Ondrca:21.8.2013 10:51

Potřebuji třeba JLabel zeď a potom jí použít víckrát.

Nahoru Odpovědět
21.8.2013 10:51
Zase jsem o něco chytřejší
Avatar
Ondrca
Redaktor
Avatar
Ondrca:21.8.2013 11:10

Nikdo neví?

Nahoru Odpovědět
21.8.2013 11:10
Zase jsem o něco chytřejší
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Ondrca
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
Ondrca:21.8.2013 12:48

Máš pravdu - dokážeš to udědlat?

Nahoru Odpovědět
21.8.2013 12:48
Zase jsem o něco chytřejší
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Ondrca
Jan Vargovský:21.8.2013 12:58

V Jave nedela, ale snad pomůže : http://stackoverflow.com/…-on-a-jframe

 
Nahoru Odpovědět
21.8.2013 12:58
Avatar
Ondrca
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Ondrca:21.8.2013 13:05

Díky - pomohlo :).

Nahoru Odpovědět
21.8.2013 13:05
Zase jsem o něco chytřejší
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.