Diskuze: JSF, session vs manageBean session scope

Java Java JSF, session vs manageBean session scope

Aktivity (1)
Avatar
Fleury#93
Člen
Avatar
Fleury#93:13.2.2016 19:15

Ahoj,
mám trošku zmatek v tom jak držet stav mezi stránkami. Koukal jsem na nějaké příklady, ale jasno jsem si v tom neudělal. Jde o to že, nechápu proč používat obě věci dohromady tzn. přihlašování probíhá přes bean se session scope a při úspěchu stejně ukládají jméno do session.

Tak kdyby mě to někdo vysvětlit jak to správně dělat. Zbastlit to dokážu, ale chci to dělat správně.

 
Odpovědět 13.2.2016 19:15
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.