IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Avatar
Josef Kuchař - Pepa489:28.9.2013 12:13

Sorry,
že už zase otravuju ale potřeboval bych načíst aktuální čas do Stringu
Děkuji za pomoc
Pepa489

Odpovědět
28.9.2013 12:13
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Jan Vargovský
Tvůrce
Avatar
Jan Vargovský:28.9.2013 12:22
String datum = new Date().toString();

nebo s formátem

String date = new SimpleDateFormat("dd-MM-yyyy").format(new Date());
 
Nahoru Odpovědět
28.9.2013 12:22
Avatar
Josef Kuchař - Pepa489:28.9.2013 12:26

moc díky.

Nahoru Odpovědět
28.9.2013 12:26
2x piš, jednou debuguj
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.