Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
Josef Kuchař (Pepa489):5.10.2013 14:22

Pls nevim jak v jave načíst obrázek z url

Odpovědět  ±0 5.10.2013 14:22
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař (Pepa489)
Michal Žůrek (misaz):5.10.2013 14:38
BufferedImage img = ImageIO.read(new URL("adresa"));
Nahoru Odpovědět  +1 5.10.2013 14:38
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Josef Kuchař (Pepa489):10.10.2013 18:50

dik
:)

Nahoru Odpovědět 10.10.2013 18:50
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Josef Kuchař (Pepa489):10.10.2013 19:12

Jak to potom zobrazit ve Swingu???

Nahoru Odpovědět 10.10.2013 19:12
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař (Pepa489)
Michal Žůrek (misaz):10.10.2013 19:35

Vždy jsem to dělal pomocí labelu.

nevím přesně ale mám pocit, že:

BufferedImage img = ImageIO.read(new URL("adresa"));
lbl.SetImage(img);
Nahoru Odpovědět 10.10.2013 19:35
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Josef Kuchař (Pepa489):10.10.2013 20:00

SetImage mě nefunguje tak névím :(

Nahoru Odpovědět 10.10.2013 20:00
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Josef Kuchař (Pepa489):10.10.2013 20:00

SetImage mě nefunguje tak nevím :(

Nahoru Odpovědět 10.10.2013 20:00
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař (Pepa489)
Michal Žůrek (misaz):10.10.2013 20:07

aha, musíš si nejprve udělat ImageIcon a ten tam dosadit.

ImageIcon icon = new ImageIcon(img);
lbl.setIcon(icon);
Nahoru Odpovědět 10.10.2013 20:07
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.