Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
Josef Kuchař - Pepa489:5.10.2013 14:22

Pls nevim jak v jave načíst obrázek z url

Odpovědět
5.10.2013 14:22
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař - Pepa489
Michal Žůrek - misaz:5.10.2013 14:38
BufferedImage img = ImageIO.read(new URL("adresa"));
 
Nahoru Odpovědět
5.10.2013 14:38
Avatar
Josef Kuchař - Pepa489:10.10.2013 18:50

dik
:)

Nahoru Odpovědět
10.10.2013 18:50
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Josef Kuchař - Pepa489:10.10.2013 19:12

Jak to potom zobrazit ve Swingu???

Nahoru Odpovědět
10.10.2013 19:12
2x piš, jednou debuguj
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař - Pepa489
Michal Žůrek - misaz:10.10.2013 19:35

Vždy jsem to dělal pomocí labelu.

nevím přesně ale mám pocit, že:

BufferedImage img = ImageIO.read(new URL("adresa"));
lbl.SetImage(img);
 
Nahoru Odpovědět
10.10.2013 19:35
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Josef Kuchař - Pepa489:10.10.2013 20:00

SetImage mě nefunguje tak névím :(

Nahoru Odpovědět
10.10.2013 20:00
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Josef Kuchař - Pepa489:10.10.2013 20:00

SetImage mě nefunguje tak nevím :(

Nahoru Odpovědět
10.10.2013 20:00
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař - Pepa489
Michal Žůrek - misaz:10.10.2013 20:07

aha, musíš si nejprve udělat ImageIcon a ten tam dosadit.

ImageIcon icon = new ImageIcon(img);
lbl.setIcon(icon);
 
Nahoru Odpovědět
10.10.2013 20:07
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.