Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
mara
Člen
Avatar
mara:20.7.2014 21:55

Ahoj potřebuji poradit. Jak nastavím, kam chci uložit obrázek ? Normálně použiji kód:

ImageIO.write(Image,"png", "obrázek");

, ale jak nastavit, kam to uložit ?
Děkuji za rady

Odpovědět  +1 20.7.2014 21:55
Co na srdci, to na Facebooku
Avatar
Jan Demel
Redaktor
Avatar
Odpovídá na mara
Jan Demel:21.7.2014 9:53

2 dny zpátky se to tady řešilo.
http://www.itnetwork.cz/…3cac6882ac66#…
Podívej se blíže na poslední parametr kde máš "obrázek". ;)

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +1 21.7.2014 9:53
To co se zdá být nemožné, je vždy možné.
Avatar
mara
Člen
Avatar
mara:21.7.2014 14:10

Už vím :) moc děkuji :) mě to tam furt házelo chyby :), ale už je to dobré :)

Nahoru Odpovědět 21.7.2014 14:10
Co na srdci, to na Facebooku
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.