Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: parametr objektu do jsp stránky

Java Java parametr objektu do jsp stránky

Aktivity (1)
Avatar
bonzaj
Člen
Avatar
bonzaj:16.9.2015 14:39

Ahoj všem,
mám java web aplikaci, která načítá objekty z db a posílá je do jsp stránky, kde se nějakým způsobem zobrazují. A potřeboval bych využít jeden parametr tohoto objektu jako parametr obyčejné tabulky, čili něco jako

<table width="${objekt.parametr}">......</table>

,
ale nevim si s tím rady.
Předem díky všem za rady

 
Odpovědět 16.9.2015 14:39
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.