Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
birthday
Avatar
vlastajuracka:22.10.2015 19:53

Čau lidi zase se na vás obracim s dalším dotazem ukážu to na příkladu
Řekněme že mám 2 třídy obě v jednom balíčku
1.FXMLDocumen­tController.ja­va (samozřejmě je u toho i graficky navrhář a main třída)
2.Metody.java

Todle je FXMLDocumentCon­troller třída

package zkouseniblbosti;

import java.net.URL;
import java.util.ResourceBundle;
import javafx.event.ActionEvent;
import javafx.fxml.FXML;
import javafx.fxml.Initializable;
import javafx.scene.control.Label;

public class FXMLDocumentController implements Initializable {
    Metody pozdravy = new Metody();

    public Label vypis;
    public void handleButtonAction() {
            vypis.setText(pozdravy.Ahoj());
    }

    @Override
    public void initialize(URL url, ResourceBundle rb) {
        // TODO
    }

}

a todle třída metody

package zkouseniblbosti;

public class Metody {
    public String Ahoj() {
        return "Ahoj";
    }
}

A moje otázka zní proč to nejde, názvu balíčku si nevšímejte :D

Editováno 22.10.2015 19:54
 
Odpovědět
22.10.2015 19:53
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Odpovídá na vlastajuracka
Tomáš Brůna:22.10.2015 19:58

není tohle ono?

public Label vypis;

myslím že to má být takto:

@FXML
public Label vypis;
Nahoru Odpovědět
22.10.2015 19:58
Vi veri universum vivus vici
Avatar
vlastajuracka:22.10.2015 20:22

Bohužel tím to neni.... a zkusil sem to dat i k metodam :/

 
Nahoru Odpovědět
22.10.2015 20:22
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Odpovídá na vlastajuracka
Tomáš Brůna:22.10.2015 20:30

Teď koukám že v tom return má být asi

return String.format("ahoj");
Nahoru Odpovědět
22.10.2015 20:30
Vi veri universum vivus vici
Avatar
vlastajuracka:22.10.2015 20:35

Také ne :/

 
Nahoru Odpovědět
22.10.2015 20:35
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Tomáš Brůna
Tomáš Brůna:22.10.2015 20:41

To co jsem napsal je blbost. Jediné co mě ještě napadá tak to máš špatně nastavené v Scene Builderu nejspíš v Code/fx:id

Nahoru Odpovědět
22.10.2015 20:41
Vi veri universum vivus vici
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Petr Štechmüller
Překladatel
Avatar
Odpovídá na vlastajuracka
Petr Štechmüller:22.10.2015 20:47

Dej sem i zdroják tvého .fxml souboru...

Nahoru Odpovědět
22.10.2015 20:47
Pokud spolu kód a komentář nekorespondují, budou patrně oba chybné
Avatar
vlastajuracka:22.10.2015 20:54

Jeee ja sem blb už to mám moc se omluvám vše funguje.... Díky moc za radu moc si mi pomohl :)

 
Nahoru Odpovědět
22.10.2015 20:54
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Odpovídá na vlastajuracka
Tomáš Brůna:22.10.2015 21:00

Není zač ;) dej mi prosím akceptované řešení, hodí mi to nějaký bodík :)

Nahoru Odpovědět
22.10.2015 21:00
Vi veri universum vivus vici
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Tomáš Brůna
Tomáš Brůna:22.10.2015 21:00

teda jestli to bylo na me :-D

Nahoru Odpovědět
22.10.2015 21:00
Vi veri universum vivus vici
Avatar
vlastajuracka:22.10.2015 21:36

Nevím proč nesli mi odesílat zprávy tk se omlouvám že píšu až teď...
Jojo bylo to na tebe jenom nevim jk se to děla sem tu docela nový :D
ten palec nahoru stačí dát ? :D

 
Nahoru Odpovědět
22.10.2015 21:36
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Odpovídá na vlastajuracka
Tomáš Brůna:23.10.2015 18:56

:-D v poho, u příspěvků máš fajfku a u mého příspěku na ní klikneš ;).

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
23.10.2015 18:56
Vi veri universum vivus vici
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 12 zpráv z 12.