Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
https://www.itnetwork.cz/csharp
Avatar
jakubho
Člen
Avatar
jakubho:23.6.2015 19:25

Ahoj, pokouším se začínat programovat v Javě. Nicméně se stále potýkám s chybou. Nechápu to. Zkoušel jsem všechno,hledal jsem na netu ale řešení jsem nenašel. Přitom myslím že vše píšu do správného řádku a správně. Asi to bude hloupá chyba,ale já na to prostě nemohu přijít :D Díky za radu

Odpovědět
23.6.2015 19:25
Chyba-Jediná jistota v životě programátora.
Avatar
Odpovídá na jakubho
Michal Žůrek - misaz:23.6.2015 19:26

musíš to psát do metody main. Tzn mezi její složené závorky. V tvém případě začni psát na řádku 18.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět
23.6.2015 19:26
Avatar
V-D.sk
Člen
Avatar
V-D.sk:23.6.2015 19:32

Pravda, ale system by mal zacinat s velkym S ak sa nemylim a na konci zatvorky ";"

Takto nejak: System.out.prin­tln("Ahoj");

 
Nahoru Odpovědět
23.6.2015 19:32
Avatar
vosa53
Člen
Avatar
vosa53:23.6.2015 19:40

Další věc je, že by jsi neměl psát názvy tříd, proměnných atd. s diakritikou, pravděpodobně ti to vygenerovalo vývojové prostředí podle názvu projektu, takže i ten piš bez diakritiky. :)

 
Nahoru Odpovědět
23.6.2015 19:40
Avatar
Odpovídá na vosa53
Michal Žůrek - misaz:23.6.2015 19:43

to je mu teď v začátcích úplně fuk. Stačí když se mu to podaří aspoň zkompilovat.

 
Nahoru Odpovědět
23.6.2015 19:43
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
jakubho
Člen
Avatar
jakubho:23.6.2015 22:33

Wáu :D Díky moc:-) S tím středníkem,toho jsem si všimnul taky potom... Jinak,zkuste zvážit doplnění návodu o javě,přijde mi toto jako docela důležitá informace,že se to musí psát právě na tento řádek,a nevšiml jsem si že by tam byla někde řečena

Nahoru Odpovědět
23.6.2015 22:33
Chyba-Jediná jistota v životě programátora.
Avatar
Atrament
Super redaktor
Avatar
Odpovídá na jakubho
Atrament:24.6.2015 0:04

Vždyť máš přímo na tom řádku 18 napsané 'code application logic here' ;)

 
Nahoru Odpovědět
24.6.2015 0:04
Avatar
V-D.sk
Člen
Avatar
V-D.sk:24.6.2015 12:16

Ja si myslim, ze ten tutorial, ktory tu je musi byt dostacujuci. Pokial nebudes rozumiet v sekcii Zakladne konstrukcie prvym 6 dielom, tak byt tebou idem na HTML pokial chces za kazdu cenu "programovat" :D

Editováno 24.6.2015 12:17
 
Nahoru Odpovědět
24.6.2015 12:16
Avatar
jakubho
Člen
Avatar
Nahoru Odpovědět
24.6.2015 20:42
Chyba-Jediná jistota v životě programátora.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.