Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
birthday
Avatar
kuba.na
Člen
Avatar
kuba.na:4.11.2015 21:25

Ahoj. Chci se zeptat... Mám tlačítka a když an ně kliknu tak mi to přidá určitý znak do jLabel
Takže mám naklikáno třeba 55/7+5 a tenhle String potřebuju převézt do INTu aby mi to spočítalo dejte tomu a napsalo výsledek.. Jako když mám int x = 5+5; - sout(x); = 10.. Děkuji

int fool = Integer.parseInt(jLabel1.getText());
       System.out.println(fool);
Editováno 4.11.2015 21:27
 
Odpovědět
4.11.2015 21:25
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
vlastajuracka:6.11.2015 9:34

Hele to takhle nefunguje.. Měl jsem stejný problém jednou :D Dá se k tomu ale použít chytrá metoda z javascriptu: eval() Najdi si to je toho všude plno ;) Takhle metoda je i v jave ve třídě EvalEx která je ještě chytřejší ale musíš si ji importovat ;) Taky si to můžeš najít :) Ale ani v jednom nebudeš pořádně vedět o co se jedná.... Proto je nejlepší napsat si svoji metodu která bude sice složitá ale budeš ji rozumět popravdě použil sem třídu EvalEx :DDD Snad sem ti pomohl :)

 
Nahoru Odpovědět
6.11.2015 9:34
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.