Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
Roman
Neregistrovaný
Avatar
Roman:16.12.2013 23:21

Ahoj,
mám problém, potřeboval bych naprogramovat textovou adventuru ale bohužel nemám nijak vyřešen návrat z místností. Mám tam soustavu switch case, každý case mám jako jinou místnost, teď bych se ale potřeboval vrátit zpátky na předchozí switch. Je to možný ? Předem Dík a sorry sem v Jave uplnej začátečník

 
Odpovědět
16.12.2013 23:21
Avatar
anonym
Neregistrovaný
Avatar
anonym:17.12.2013 0:35

a co to ukladat do stringu a vypisovat? :)

 
Nahoru Odpovědět
17.12.2013 0:35
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Roman
Honza Bittner:17.12.2013 1:16

Dělat hru přes switch je docela blbé, co se zkusit pochopit OOP? Pak ti to půjde mnohem lépe.

Nahoru Odpovědět
17.12.2013 1:16
Student FIT ČVUT. In love with Flutter. :-) Sleduj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na cokoli na https://g...
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Roman
David Čápka:17.12.2013 20:08

Bez OOP to uděláš blbě. Podívej se sem, jak se to má dělat: http://www.itnetwork.cz/…op-reference

Nahoru Odpovědět
17.12.2013 20:08
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.