Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Avatar
Neaktivní uživatel:20.8.2013 15:53

Zdravím, chci se zeptat, jestli jde nějak ošetřit, když uživatel na JTextPane "zmáčkne" enter?

Odpovědět
20.8.2013 15:53
Neaktivní uživatelský účet
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Neaktivní uživatel:20.8.2013 18:07

Můžeš odchytávat, jaká to byla klávesa a pokud se kód klávesy rovná enteru, provedeš akci, ne? Tohle by tam určitě mělo být.

Nahoru Odpovědět
20.8.2013 18:07
Neaktivní uživatelský účet
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.