Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer

Diskuze: Zmena jar ikony a jar do exe

Aktivity (3)
Avatar
BLADE
Člen
Avatar
BLADE:27.9.2013 17:30

Zdravím ,
Chcel by som si dať do svojho programu ikonu no nemôžem na to prísť ako sa to robí dokonca ani na internete som poriadny návod nevidel. Maximálne tak cez príkaz

setIconImage(Toolkit.getDefaultToolkit().getImage(getClass().getResource("/1.jpg")));

No to mi sice zmení ikonu ale no keď si už ten program exportujem do jar tá ikona je iba dole na windows lište a v hornom panely aplikácie avšak na ploche je stále tá klasická java ikona. Neviete niekto teda ako zmením JAR ikonu ?

A ešte jedna otázka nepoznáte nejaký program ktorý vám dá jar súbor na exe ? Viem že to nie je príliš dobrý nápad no rád by som to vedel :D. Našiel som jeden dobrý program Jexepack no má jednu velkú nevýhodu a to že pokiaľ si ho Free stiahnete dá sa vám na váš program (už s príponou .exe) škaredý oznam že táto ikona bola vytvorená v programe Jexepack a musíte kliknúť na OK.

 
Odpovědět
27.9.2013 17:30
Avatar
Mr. Forstak
Člen
Avatar
Odpovídá na BLADE
Mr. Forstak:28.9.2013 8:46

Kdesi sem četl že ikony na ploše má pouze .exe :( , a dát to do .exe myslím de v NetBeans - nehledej program, hledej návod ;)

 
Nahoru Odpovědět
28.9.2013 8:46
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Mr. Forstak
Kit:28.9.2013 8:57

Stačí udělat zástupce s libovolnou ikonkou.

Nahoru Odpovědět
28.9.2013 8:57
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Mr. Forstak
Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
Mr. Forstak:28.9.2013 9:06

Taky možnost, akorát to už potpm není .jar

 
Nahoru Odpovědět
28.9.2013 9:06
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Mr. Forstak
Kit:28.9.2013 9:09

Ale ani to není .exe

Zástupce ve Windows je sice polofunkční blbinka, ale na některé účely se docela hodí.

Nahoru Odpovědět
28.9.2013 9:09
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Mr. Forstak
Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
Mr. Forstak:28.9.2013 9:17

Polofunkční, já s tím měl i horší zkušenosti :D

 
Nahoru Odpovědět
28.9.2013 9:17
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Michal Žůrek - misaz:28.9.2013 10:06

Kit a Mr. Forstak: zástupce je jenom soubor *.Ink, čimž s nimi mohou mít některé aplikace problém a ano stávají se polofunkční blbinkou.

Plnofunkční jsou pak symbolické linky, které se vytvářejí přes příkazový řádek a fungují jen v případě, že používáte souborový systém NTFS. Symbolických linků využívám když chci něco sdílet na více místech (SkyDrive, DropBox) a chci to mít všude stejné. prostě ty složky propojím. Nebo mám třeba složku s ukázkami kódu z různých knih. Když byla kniha o PHP propojil jsem ji s htdocs, čimž jsem je mohl i zkoušet v prohlížeči.

 
Nahoru Odpovědět
28.9.2013 10:06
Avatar
Josef Kuchař - Pepa489:29.9.2013 8:57

Nebo ve Visual Basicu udělat starter ten je v .exe jako je to třeba u minecraftu.

Nahoru Odpovědět
29.9.2013 8:57
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař - Pepa489
Michal Žůrek - misaz:29.9.2013 9:02

Takže on bude uživatele "nutit" aby si nainstalovali Javu a k tomu ještě .NET Framework?

 
Nahoru Odpovědět
29.9.2013 9:02
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař - Pepa489
Kit:29.9.2013 9:06

Zvrácenostem se meze nekladou.

Nahoru Odpovědět
29.9.2013 9:06
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Josef Kuchař - Pepa489:29.9.2013 11:53

A nebo to udělat v c/c++

Nahoru Odpovědět
29.9.2013 11:53
2x piš, jednou debuguj
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 11 zpráv z 11.