Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET. Zároveň využij akci až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
C# .NET + discount 30
Avatar
Martin Suchodol
Tvůrce
Avatar
Martin Suchodol:9.1.2014 15:29

Zdravím mám drobný problém začínám v jquery a mám připravenou funkci pro přechod na začátek stránky ale pokud dám načíst web tak e mi to naroluje na konec stranky ale jen v případě že celá adresa je localhost/muj_web/in­dex.php jakmile je to jen localhost/muj_web/ nebo localhost/muj_web/in­dex.php?edit_id=12 tak se zobrazí normálně jen začátek stránky

$(document).ready(function(){


    $("#back-top").hide();


    $(function () {
        $(window).scroll(function () {
            if ($(this).scrollTop() > 100) {
                $('#back-top').fadeIn();
            } else {
                $('#back-top').fadeOut();
            }
        });

        // scroll body to 0px když kliknete
        $('#back-top a').click(function () {
            $('body,html').animate({
                scrollTop: 0
            }, 800);
            return false;
        });
    });

});
 
Odpovědět
9.1.2014 15:29
Avatar
Neaktivní uživatel:9.1.2014 16:34

Podle mě to nebude kódem JS, ale spíš to bude tím, že při jiné URL se ti ten skript nějak nenačte do stránky.

Nahoru Odpovědět
9.1.2014 16:34
Neaktivní uživatelský účet
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Honza Bittner
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Martin Suchodol
Honza Bittner:23.1.2014 0:57

Nevím proč to je v té anonymní funkci, která na to nemá vliv.

Btw, popis srozumitelnějí co chceš.

Nahoru Odpovědět
23.1.2014 0:57
Student FIT ČVUT :-) Sleduj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na cokoli na https://github.com/tenhobi/ama.
Avatar
Martin Suchodol
Tvůrce
Avatar
Martin Suchodol:23.1.2014 8:25

Nejšpíše byla chyba v načítání scriptu jak psal Grelek teď to již funguje správně po té co jsem do indexu pridal podmínku která se stará o nahraní jquer z CDN pokud ji nelze korektně načíst ze souboru ovšem v tom proč tomu tak je cesta ke criptu je správná ale to již nějak pořeším

 
Nahoru Odpovědět
23.1.2014 8:25
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.