Diskuze: buňka přes celou stránku

JavaScript JavaScript buňka přes celou stránku

Aktivity (1)
Avatar
kivdul
Člen
Avatar
kivdul:14.6.2015 19:14

ahoj lidi,

mám <table> v ní samozřejmě <tr> a <td>. No a rád bych, aby když kliknu na vybranou buňku <td> se mi zvětšila (přes celou stránku) a překryla (zakryla) <table>.

zkoušel jsem různé věcičky přes jQuery, ale výsledek byl pokaždé stejný, pouze roztažení <td> a tím i zdeformování <table>

prosím poraďte jak na to,

díky Ludvík

 
Odpovědět 14.6.2015 19:14
Avatar
Fredep
Redaktor
Avatar
Odpovídá na kivdul
Fredep:14.6.2015 20:00

Nech tabulku tabulkou a raději udělej to, že se ti hodnota z buňky překopíruje do nějakého divu, který normálně roztáhneš přes celou obrazovku.

Nahoru Odpovědět  +2 14.6.2015 20:00
Týmová práce je důležitá proto, aby bylo možno obvinit z neúspěchu někoho jiného.
Avatar
Ondřej Hanák
Redaktor
Avatar
Odpovídá na kivdul
Ondřej Hanák:14.6.2015 20:12
$("td").css("width", $(window).width());
$("td").css("height", $(window).height());
 
Nahoru Odpovědět  -2 14.6.2015 20:12
Avatar
Odpovídá na kivdul
Michal Šmahel (ceskyDJ):14.6.2015 20:20

Zkus té buňce dát absolutní pozici. Nevím, jestli to bude fungovat, nemusíte hned mínusovat.

Nahoru Odpovědět 14.6.2015 20:20
Nejdůležitější je motivace, ovšem musí být doprovázena činy.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Fredep
David Čápka:14.6.2015 20:25

Ona se nemusí ani překopírovat, stačí, když to v té buňce obalí divem a potom upraví ten div, aby se zobrazoval na celou stránku.

Nahoru Odpovědět 14.6.2015 20:25
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
kivdul
Člen
Avatar
kivdul:15.6.2015 21:35

díky za tipy, zkusím se s tím porvat

 
Nahoru Odpovědět 15.6.2015 21:35
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.