Avatar
Xin_
Člen
Avatar
Xin_:7.2.2014 21:11

Zdravím,
nevíte někdo nějakou funkci na čekání, ale po vykonání funkce?
.. ne setTimeout.. alespoň teda pokud nejde přenastavit aby čekala po a né před funkcí...

Odpovědět 7.2.2014 21:11
Zvědavost nás žene vpřed :)
Avatar
Honza Bittner
Šupák
Avatar
Odpovídá na Xin_
Honza Bittner:9.2.2014 2:36

Jak to myslíš? :) Vysvětli to srozumitelněji.

Nahoru Odpovědět 9.2.2014 2:36
Milovník Dartu. Student FIT ČVUT. Sleduj mě na https://twitter.com/tenhobi a zeptat se mě na cokoli můžeš na https://...
Avatar
Xin_
Člen
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
Xin_:9.2.2014 15:23

no když dám spustit funkci v setTimeout tak se začne vykonávat až za nějakou dobu, a já potřebuju že když se funkce vykoná ať počká, takže sleep ne před funkcí ale po..
mám funkci která animuje scrolltop podle kláves a když klávesu zmáčknu dřív než animace skončí tak se znovu spustí

online: www.compseries.g6.cz/hardware.php

Editováno 9.2.2014 15:24
Nahoru Odpovědět 9.2.2014 15:23
Zvědavost nás žene vpřed :)
Avatar
Honza Bittner
Šupák
Avatar
Odpovídá na Xin_
Honza Bittner:9.2.2014 15:59

Jasně, to je tím .stop(), což ti vypne stávající animace a začne novou.

Musíš si jakoby deaktivovat klávesu kterou si zmáčkl do té doby než se ti animace provede.

Btw. máš animaci strašně pomalou...

Nahoru Odpovědět 9.2.2014 15:59
Milovník Dartu. Student FIT ČVUT. Sleduj mě na https://twitter.com/tenhobi a zeptat se mě na cokoli můžeš na https://...
Avatar
Odpovídá na Xin_
Michal Žůrek (misaz):9.2.2014 16:12

asi hledáš promise.

Nahoru Odpovědět 9.2.2014 16:12
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Benjibs
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Benjibs:9.2.2014 16:32

Tie asi nehladá. Podporuje ich totiž iba Chrome 32+ a Firefox 25+, ktoré má len hŕstka ludí.

Nahoru Odpovědět 9.2.2014 16:32
1 + 1 = 2
Avatar
Odpovídá na Benjibs
Michal Žůrek (misaz):9.2.2014 16:34

No tak to udělá jako já, prostě napíše zaktualizujte si prohlížeč.

Editováno 9.2.2014 16:35
Nahoru Odpovědět 9.2.2014 16:34
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Benjibs
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Benjibs:9.2.2014 16:36

95% odíde a už sa na tú stránku nevráti.

Nahoru Odpovědět 9.2.2014 16:36
1 + 1 = 2
Avatar
Odpovídá na Benjibs
Michal Žůrek (misaz):9.2.2014 16:41

V případě stránky asi ano, ale u webové aplikace, většina ochotně zmáčkne tlačítko aktualizovat.

Nahoru Odpovědět 9.2.2014 16:41
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Benjibs
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Benjibs:9.2.2014 17:18

Tak to je najčistejšia "prasárna", nútit užívatelov, aby zmenilu svoju verziu prehliadača/celý prehliadač, len aby som ja chvílu mohol používat nové API.

Nahoru Odpovědět 9.2.2014 17:18
1 + 1 = 2
Avatar
Odpovídá na Benjibs
Michal Žůrek (misaz):9.2.2014 17:43

mě zas přijde prasárna používat neaktuální produkt. Pokud vím dobře, tak chrome 32 i firefox 25 jsou stabilní verze.

Nahoru Odpovědět 9.2.2014 17:43
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Benjibs
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Benjibs:9.2.2014 18:21

Lenže tá aplikácia je pre užívateľov, a tí majú v drivej väčšine staršie verzie. Preto by si si sa im mal prispôsobiť.

Nahoru Odpovědět 9.2.2014 18:21
1 + 1 = 2
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 12 zpráv z 12.