dodání ihned! nové
Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
BF
Avatar
Matej
Člen
Avatar
Matej:8.4.2014 23:46

Zdravim,rad by som vedel kde je v tomto chyba
http://jsfiddle.net/k7upT/2/

 
Odpovědět
8.4.2014 23:46
Avatar
Odpovídá na Matej
Michal Žůrek - misaz:9.4.2014 6:52

dal jsem si tu práci, že jsem si to zkopíroval, tak mi to na localu funguje normálně.

 
Nahoru Odpovědět
9.4.2014 6:52
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Matej
Theodor Johnson:9.4.2014 8:34

Zkus: http://screenshot.cz/…Untitled.png

takhle mi to funguje... :)

Editováno 9.4.2014 8:35
Nahoru Odpovědět
9.4.2014 8:34
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Matej
Honza Bittner:9.4.2014 10:44

Co ti konkrétně nefunguje a co to má dělat? Mě to vše funguje...

Nahoru Odpovědět
9.4.2014 10:44
Student FIT ČVUT. In love with Flutter. :-) Sleduj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na cokoli na https://g...
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Matej
Člen
Avatar
Matej:9.4.2014 13:08

Na klik zobrazit/ skrit div to ma spravit . ale nejako to nejde , neviem ci to robi to jsfidlle alebo co...

 
Nahoru Odpovědět
9.4.2014 13:08
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Matej
Theodor Johnson:9.4.2014 13:11

Jj, máš tam nastavený onLoad, to znamená že ti to přepíše onLoad event...

Nahoru Odpovědět
9.4.2014 13:11
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
Matej
Člen
Avatar
 
Nahoru Odpovědět
9.4.2014 13:17
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.