Java týden Java týden
Aprílový black friday tě nenechá v klidu! Až 80 % prémiového obsahu zdarma. Více informací
Pouze tento týden slevy až 80 % na programování v Javě
Avatar
filipfr
Člen
Avatar
filipfr:12.10.2018 13:51

Ahoj,
do dynamicky vytvořeného accordionu

if (pozn != null) {
                            var harmonika = document.createElement("div");
                            var poznamka = document.createTextNode(pozn);
                            harmonika.className = "w3-container w3-hide w3-white";
                            harmonika.appendChild(poznamka);
                            novaPolozka.setAttribute("onclick", "rozbalHarmoniku(event)");
                            plocha.appendChild(harmonika);
                        }

načítám z db text(pozn). je to v HTML

<p>Nějaké jméno<a href="tel:720.......">720.......</a></p> <p>Nějaké jméno<a href="tel:720.......">720.......</a></p> <p>Nějaké jméno<a href="tel:720.......">720.......</a></p> <p>Nějaké jméno<a href="tel:720.......">720.......</a></p>

a v accordionu se mi to zobrazí

<p>Nějaké jméno<a href="tel:720.......">720.......</a></p> <p>Nějaké jméno<a href="tel:720.......">720.......</a></p> <p>Nějaké jméno<a href="tel:720.......">720.......</a></p> <p>Nějaké jméno<a href="tel:720.......">720.......</a></p>

já bych přitom potřeboval, aby se to browser zpracoval jako každé jiné html. Myslel jsem ,že to tak udělá automaticky, ale on ne. Můžete mi někdo poradit?

Chci docílit:

Nějaké jméno 720.......
Nějaké jméno 720.......
Nějaké jméno 720.......

Nebo něco podobného.

 
Odpovědět 12.10.2018 13:51
Avatar
Peter Mlich
Člen
Avatar
Peter Mlich:12.10.2018 14:25

Poznamky:

1. Firefox - ctrl+shif+k - ovetver si ve Firefoxu js konzolu. Nactes stranku a zobrazi chyby. Pokud zadne nepise, js kod mas nejspis dobre.

2.

plocha.appendChild(harmonika); // plocha je co zac? ten element existuje?

3.

document.createTextNode(pozn);

V pozn je html kod? alert(pozn) se vypise ok, html kod? Pokud ano, textNode je node typu plain text. Pokud mu vnutis html kod, tak si ho escapuje. Cili < zmeni ja < a pod.
Misto toho tam zkus

// var poznamka = document.createTextNode(pozn);
harmonika.innerHTML = pozn;
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět 12.10.2018 14:25
Avatar
Peter Mlich
Člen
Avatar
Peter Mlich:12.10.2018 14:31
  • Cili < zmeni na & l t ; a pod.
 
Nahoru Odpovědět 12.10.2018 14:31
Avatar
filipfr
Člen
Avatar
Odpovídá na Peter Mlich
filipfr:12.10.2018 14:51

Paráda. Přesně v tom byl zakopán pes. Díky

 
Nahoru Odpovědět 12.10.2018 14:51
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.