Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C a C++. Zároveň využij akce až 80 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací.
discount week 80 + hiring
Avatar
kivdul
Člen
Avatar
kivdul:29.12.2015 17:51

ahoj lidi

na w3school jsem narazil na .... troškou mi to zavařilo závity a stejně jsem to nepobral :-(

celý kod je na http://www.w3schools.com/games/tryit.asp?…

a co vlastně nechápu?

proč ve function updateGameArea je

if (myGameArea.key && myGameArea.key == 37)

proč nestačí dát jen

if (myGameArea.key == 37)        // je-li splněna podmínka .key je roven 37 vykonej

díky Ludvík

 
Odpovědět
29.12.2015 17:51
Avatar
Odpovídá na kivdul
Neaktivní uživatel:29.12.2015 18:04

Ve skutečnosti to tam ani nemusí být, je to tam zbytečně.

Nahoru Odpovědět
29.12.2015 18:04
Neaktivní uživatelský účet
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Jenkings
Redaktor
Avatar
Odpovídá na kivdul
Jenkings:29.12.2015 18:08

Nejspíš je to z toho důvodu, že pokud by nebyla stisknuta žádná klávesa, tak by ta proměnná vůbec neexistovala. Takže kdybys to jen porovnával, tak by ti to mohlo házet chybu, protože maGameArea.key nemá nastavenou žádnou hodnotu

Nahoru Odpovědět
29.12.2015 18:08
Největší časovou náročnost má výpočet časové náročnosti..
Avatar
Odpovídá na Jenkings
Neaktivní uživatel:29.12.2015 18:09

To by házelo už při první části podmínky, a i kdyby byla NULL, provede se přetypování na int.

Editováno 29.12.2015 18:10
Nahoru Odpovědět
29.12.2015 18:09
Neaktivní uživatelský účet
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.