Body zdarma Java týden
Využij podzimních slev a získej od nás až 40 % bodů zdarma! Více zde
Pouze tento týden sleva až 80 % na Java e-learning!
Avatar
g52
Člen
Avatar
g52:28. srpna 15:39

Ahoj, potřebuji poradit se zobrazením DIV-u v jiném DIV-u

Zkusil jsem:
var div = document.query­SelectorAll ('#temp > div#a10');
document.getE­lementById('ma­in').innerHTML = div;

Chci docílit: Mám div#temp, uvnitř toho divu je mimo jiné taky div#a10' který potřebuji vložit do DIV#main.

Editováno 28. srpna 15:41
 
Odpovědět 28. srpna 15:39
Avatar
Taskkill
Redaktor
Avatar
Odpovídá na g52
Taskkill:29. srpna 2:25

Použij appendChild metodu rodičovského elementu.

https://developer.mozilla.org/…/appendChild

 
Nahoru Odpovědět 29. srpna 2:25
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Peter Mlich
Člen
Avatar
Peter Mlich:29. srpna 11:06

var div = document.query­SelectorAll ('#temp > div#a10');
// Var nepis do jednoho radku s prirazenim, kdyz nemusis.
// A mas to stejne blbe querySelectorAll vybira array ne element, pokud bys pogoogloval dokumentaci
document.getE­lementById('ma­in').innerHTML = div;
// A tohle je uplne nesmysl. S elementem nemuzes pracovat jako 'string'. InnerHTML prijjima stringy.
// A bylo by fajn, kdyz pouzivas querySelector, pouzivat ho mozna i pro element. Ale nevim, no, getelement by melo mohlo byt rychlejsi. Ale mel bys zas prehlednejsi, jednotnejsi kod

var arr, el_inp, el_out;
arr = document.querySelectorAll ('#temp > div#a10');
alert(arr) // vypise array / object
alert(arr[0]) // vypise element nebo (null nebo undefined - kdyz neexistuje)
el_inp = arr[0];
el_out = document.getElementById('main');
el_out.innerHTML = el_inp.innerHTML; // prepise
el_out.innerHTML += el_inp.innerHTML; // prida na konec
el_out.innerHTML = el_out.innerHTML + el_inp.innerHTML; // prida na konec
el_out.appendChild(el_inp) // prida na konec // https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/API/Node/appendChild

Jo, to appendChild by melo byt prave rychlejsi nez innerHTML, protoze nemusi prevadet html string na objekty typu element. Ale zkopiruje si primo element.

Editováno 29. srpna 11:08
 
Nahoru Odpovědět 29. srpna 11:06
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.