Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C a C++. Zároveň využij akce až 80 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací.
discount week 80 + hiring
Avatar
Marek Mozola
Člen
Avatar
Marek Mozola:17.8.2016 21:34

Zdravím, robím si portfolio a všetky JS súbory som minifikoval a dal som ich dokopy do jedného súboru. Na PC všetko funguje, no keď to skúsim cez mobil tak JS ma má na háku, vôbec nefunguje. (keď načítam všetky súbory po jednom tak všetko funguje) Dá sa to nejako obísť? Ďakujem

 
Odpovědět
17.8.2016 21:34
Avatar
NouF
Člen
Avatar
NouF:18.8.2016 4:05

Co za chybu to hází na telefonu?

 
Nahoru Odpovědět
18.8.2016 4:05
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Marek Mozola
Petr Čech:18.8.2016 10:08

Máš vůbec na mobilu zapnutý JS? Někdy je vypnutý...
Jinak, co máš za mobil, prohlížeč?

Nahoru Odpovědět
18.8.2016 10:08
the cake is a lie
Avatar
Marek Mozola
Člen
Avatar
Marek Mozola:18.8.2016 10:54

Áno mám ho zapnutý, veď píšem že keď to mám vo viacerých súboroch tak všetko funguje.. Nehádže to žiadnu chybu, ale mám napr. ajaxový formulár miesto toho aby to odoslalo ajaxom tak sa refreshne stránka.. Tak isto tam mám menu a nejde otvoriť. Telefón mám Galaxy Ace s fakeovou Jelly Bean ROM a defaultný prehliadač

 
Nahoru Odpovědět
18.8.2016 10:54
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Jiří Fencl
Člen
Avatar
Jiří Fencl:18.8.2016 11:55

Ahoj, zkus simulator mobilu v Chrome (developer tools). Nefunkcnost JS pretizeni odeslani formulare a menu by napovidalo, ze se cast JS vubec nepusti pres nejakou chybu predtim.

Editováno 18.8.2016 11:57
 
Nahoru Odpovědět
18.8.2016 11:55
Avatar
Marek Mozola
Člen
Avatar
Marek Mozola:18.8.2016 14:09

Na tom simulátore mi to funguje, tak prečo nie na mobile? Nepíše tam žiadnu chybu

Editováno 18.8.2016 14:09
 
Nahoru Odpovědět
18.8.2016 14:09
Avatar
Jiří Fencl
Člen
Avatar
Jiří Fencl:18.8.2016 14:19

Pak asi nezbude jine cesty nez postupne slucovat ty JS soubory a zjistit po kterem kroku uz to nepojede. Mimochodem nektere minimalizatory kodu nejsou zrovna dobre a tech par procent za to podle mne nestoji, zvlast kdyz aktivujete kompresi napr v htaccess

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět
18.8.2016 14:19
Avatar
Marek Mozola
Člen
Avatar
Odpovídá na Jiří Fencl
Marek Mozola:18.8.2016 14:54

Už to funguje. Problém bol v tom minifikátore ktorý som použil, keď som to spravil cez iný tak to ide. Dik :)

 
Nahoru Odpovědět
18.8.2016 14:54
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.