Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
manslayer
Člen
Avatar
manslayer:17.8.2016 21:34

Zdravím, robím si portfolio a všetky JS súbory som minifikoval a dal som ich dokopy do jedného súboru. Na PC všetko funguje, no keď to skúsim cez mobil tak JS ma má na háku, vôbec nefunguje. (keď načítam všetky súbory po jednom tak všetko funguje) Dá sa to nejako obísť? Ďakujem

 
Odpovědět 17.8.2016 21:34
Avatar
NouF
Člen
Avatar
NouF:18.8.2016 4:05

Co za chybu to hází na telefonu?

 
Nahoru Odpovědět 18.8.2016 4:05
Avatar
Odpovídá na manslayer
Petr Čech (czubehead):18.8.2016 10:08

Máš vůbec na mobilu zapnutý JS? Někdy je vypnutý...
Jinak, co máš za mobil, prohlížeč?

Nahoru Odpovědět 18.8.2016 10:08
Why so serious? -Joker
Avatar
manslayer
Člen
Avatar
manslayer:18.8.2016 10:54

Áno mám ho zapnutý, veď píšem že keď to mám vo viacerých súboroch tak všetko funguje.. Nehádže to žiadnu chybu, ale mám napr. ajaxový formulár miesto toho aby to odoslalo ajaxom tak sa refreshne stránka.. Tak isto tam mám menu a nejde otvoriť. Telefón mám Galaxy Ace s fakeovou Jelly Bean ROM a defaultný prehliadač

 
Nahoru Odpovědět 18.8.2016 10:54
Avatar
Jiří Fencl
Člen
Avatar
Jiří Fencl:18.8.2016 11:55

Ahoj, zkus simulator mobilu v Chrome (developer tools). Nefunkcnost JS pretizeni odeslani formulare a menu by napovidalo, ze se cast JS vubec nepusti pres nejakou chybu predtim.

Editováno 18.8.2016 11:57
 
Nahoru Odpovědět 18.8.2016 11:55
Avatar
manslayer
Člen
Avatar
manslayer:18.8.2016 14:09

Na tom simulátore mi to funguje, tak prečo nie na mobile? Nepíše tam žiadnu chybu

Editováno 18.8.2016 14:09
 
Nahoru Odpovědět 18.8.2016 14:09
Avatar
Jiří Fencl
Člen
Avatar
Jiří Fencl:18.8.2016 14:19

Pak asi nezbude jine cesty nez postupne slucovat ty JS soubory a zjistit po kterem kroku uz to nepojede. Mimochodem nektere minimalizatory kodu nejsou zrovna dobre a tech par procent za to podle mne nestoji, zvlast kdyz aktivujete kompresi napr v htaccess

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět 18.8.2016 14:19
Avatar
manslayer
Člen
Avatar
Odpovídá na Jiří Fencl
manslayer:18.8.2016 14:54

Už to funguje. Problém bol v tom minifikátore ktorý som použil, keď som to spravil cez iný tak to ide. Dik :)

 
Nahoru Odpovědět 18.8.2016 14:54
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.