Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
birthday
Avatar
mat.masar
Člen
Avatar
mat.masar:9.1.2016 22:28

Ahoj, dá se přes javascript ovlivňovat css? Myslím tím, že bych zjistil rozměry obrázku a podle toho nastavil rozměry plátna, kam se vykresluje.

 
Odpovědět
9.1.2016 22:28
Avatar
Invi
Redaktor
Avatar
Odpovídá na mat.masar
Invi:9.1.2016 22:51
window.onload = function() {
        var obrazek = document.getElementById('obrazek');
        var width = obrazek.width;
        var height = obrazek.height;


        var platno = document.getElementById('platno');
        platno.style.width = width+"px";
        platno.style.height = height+"px";
}

Za style následuje jakákoliv css vlastnost.

https://jsfiddle.net/45x37zgz/1/

Editováno 9.1.2016 22:53
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět
9.1.2016 22:51
Avatar
mat.masar
Člen
Avatar
Odpovídá na Invi
mat.masar:10.1.2016 18:27

S js neumím, ale podle ukázky to vypadá, že to bude fungovat :D Takže díky

 
Nahoru Odpovědět
10.1.2016 18:27
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Invi
Neaktivní uživatel:11.1.2016 0:36

Da se nějak předejít toho, že se ten div(modré pozadí) "zmenší" s cca 1 vteřinovým zpožděním?

Nahoru Odpovědět
11.1.2016 0:36
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Invi
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Invi:11.1.2016 7:37

Melo by stacit nastavit pocatecni vysku #background na 0

https://jsfiddle.net/45x37zgz/4/

 
Nahoru Odpovědět
11.1.2016 7:37
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.