Pouze tento týden sleva až 80% na e-learning týkající se Kotlinu. Zároveň využij akci až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
discount week 30

Diskuze: načítání obsahu - load nebo post, co použít

Aktivity
Avatar
konkop
Neregistrovaný
Avatar
konkop:3.7.2013 17:12

Čus, mám webovou stránku kde je pouze jeden soubor(index.php). Je tam menu (odkazy<a>) a při kliknutí na něj chci do stránky načíst jinej obsah. Zatím to mám přes load(), a každej odkaz má svoje id abych věděl co načíst, ale ted přemýšlim o použití metody post() a to tak že v odkazu bude přesměrovní na index.php?id=2 ; index.php?id=4

Chci se tedy zeptat co se většinou používá, jestli load nebo post. díkes

 
Odpovědět
3.7.2013 17:12
Avatar
Kit
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na konkop
Kit:3.7.2013 17:21

Používá se obojí. Pro stahování dat ze serveru load, pro posílání dat na server post.

Nahoru Odpovědět
3.7.2013 17:21
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
konkop
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na Kit
konkop:4.7.2013 8:32

ok, díky

 
Nahoru Odpovědět
4.7.2013 8:32
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.