Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Avatar
Daniel Zábojník:17.5.2014 14:30

Ahojte všichni, šlo by v JS udělat počitadlo přístupů? Jestli ano tak prosím kod. Děkuji Předem

Odpovědět
17.5.2014 14:30
Nesnáším psaní { } ale bohužel jsou potřeba a vyhnout se jim nejde!
Avatar
Odpovídá na Daniel Zábojník
Michal Žůrek - misaz:17.5.2014 14:31

nešlo to se řeší na serveru, třeba v PHP nebo ASP.NET.

http://www.itnetwork.cz/…21b70968b45b

 
Nahoru Odpovědět
17.5.2014 14:31
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Daniel Zábojník
Honza Bittner:17.5.2014 14:37

Pokud budeš pracovat na serveru pod javascriptem, třeba node.js, tak to pravděpodobně lze...

Avšak vždy to musí být na straně serveru. :)

Nahoru Odpovědět
17.5.2014 14:37
Student FIT ČVUT. In love with Flutter. :-) Sleduj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na cokoli na https://g...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.