Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme asistenty pro kurzy programování - pohodová brigáda. Více info
discount 30
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Honza Bittner:11.8.2013 20:46

Ahoj, chtěl bych se zeptat jak funguje takový ten loader před úplným stažením obrázků atp. na stránce... (Jak vám i počítá procenta ...)

Nějak nevím jak si to představit :)

To budu mít nejdříve zobrazený div s loadem navrchu a po stažení všeho ho jen skryju ? :)

Editováno 11.8.2013 20:49
Odpovědět
11.8.2013 20:46
Student FIT ČVUT. In love with Flutter. :-) Sleduj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na cokoli na https://g...
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
David Čápka:11.8.2013 21:20

Funguje to přesně jak říkáš, procent jsem si nikde nevšiml, mám dojem, že to jde poznat jen velmi těžko.

Nahoru Odpovědět
11.8.2013 21:20
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Honza Bittner:11.8.2013 21:33

Kdybych udělal nějakou animaci na sekundu tak je právě blbý když se náhodou bude stahovat něco dlouho aby tam bylo 10s 100% ...

Nějak to jít musí :D Jen zjistit jak :)

Editováno 11.8.2013 21:34
Nahoru Odpovědět
11.8.2013 21:33
Student FIT ČVUT. In love with Flutter. :-) Sleduj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na cokoli na https://g...
Avatar
Michal Žůrek - misaz:11.8.2013 21:54

to funguje jen když jich stahuješ více. Když stáhneš 1/2 máš 50%, atd... U jednoho obrázku jsem to ani v životě neviděl.

 
Nahoru Odpovědět
11.8.2013 21:54
Avatar
Luboš Běhounek Satik
Autoredaktor
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
Luboš Běhounek Satik:11.8.2013 22:04

To ukazují jen ty flashové, ne? :)

Nahoru Odpovědět
11.8.2013 22:04
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Honza Bittner:11.8.2013 22:09

Asi si udělám animaci v CSS na sekundu a pak to odstraním při $(document).load();

Nahoru Odpovědět
11.8.2013 22:09
Student FIT ČVUT. In love with Flutter. :-) Sleduj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na cokoli na https://g...
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
Neaktivní uživatel:11.8.2013 22:12

obrázek nebudeš asi stahovat takovou dobu, aby mělo význam tam ty procenta dávat :)

Nahoru Odpovědět
11.8.2013 22:12
Neaktivní uživatelský účet
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Amomym
Člen
Avatar
Amomym:11.8.2013 22:22

http://drahak.eu/ Drahomír Hanák zde to ma tak jak jsi to přestavuješ podle mě :D

 
Nahoru Odpovědět
11.8.2013 22:22
Avatar
Odpovídá na Amomym
Neaktivní uživatel:11.8.2013 22:25

načetlo mi to na 104%, docela dobrý :D

Nahoru Odpovědět
11.8.2013 22:25
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Drahomír Hanák
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Drahomír Hanák:11.8.2013 22:33

To je schválně :D

Ad page loader: V podstatě není potřeba pokud nepoužíváš něco jako History API.

Editováno 11.8.2013 22:34
 
Nahoru Odpovědět
11.8.2013 22:33
Avatar
Nahoru Odpovědět
12.8.2013 8:42
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Kit:12.8.2013 8:48

Dýchl na mne socialismus :)

Nahoru Odpovědět
12.8.2013 8:48
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Odpovídá na Kit
Neaktivní uživatel:12.8.2013 9:05

já ho nezažil, takže na mě dýchl jenom Drahoš, to se ještě dá :P :D

Nahoru Odpovědět
12.8.2013 9:05
Neaktivní uživatelský účet
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 13 zpráv z 13.