Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
birthday
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Petr Čech:3.1.2014 15:48

Ahoj, potřeboval bych poradit, jestli existuje v JS nějaký ekvivalent pro PHP funkci time()?

Odpovědět
3.1.2014 15:48
the cake is a lie
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Drahomír Hanák
Redaktor
Avatar
Drahomír Hanák:3.1.2014 15:51
Date.now()

a je to v ms. (PHP time() vrací sekundy)

 
Nahoru Odpovědět
3.1.2014 15:51
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.