Využij akce až 30% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Java week
Avatar
koalix
Neregistrovaný
Avatar
koalix:18.5.2013 21:59

ahoj, chtěl bych se zeptat jestli jste někdo používal knihovnu highlight.js a bylmi ochotný napsat, nebo najít, jak se používá. :) díky :)

 
Odpovědět
18.5.2013 21:59
Avatar

Člen
Avatar
Odpovídá na koalix
:19.5.2013 8:39

Nikdy jsem to nepouzil, ale na webu pisou, ze si to samo najde zdrojaky, detekuje jazyk a obarvi.

 
Nahoru Odpovědět
19.5.2013 8:39
Avatar
Michal Žůrek - misaz:19.5.2013 9:30

Co kybys jsi otevřel zdrojový kód a prohlédl to demo?

http://softwaremaniacs.org/…ht/test.html

Uvidíš že tam na začátku cosi načte:

<script src="highlight.pack.js"></script>
<script>
hljs.tabReplace = '    ';
hljs.initHighlightingOnLoad();
</script>

A pak už se mu to dělá asi samo :)

Ještě to vyzkouším a pak ti napíšu co dál (jestli vůbec něco).

 
Nahoru Odpovědět
19.5.2013 9:30
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Michal Žůrek - misaz:19.5.2013 9:49

Jo a ještě tam musíš k tomu <pre> musíš dát class toho jazyka (např.: vbscript nebo cs).

Tady je jednoduchý příklad: http://uloz.to/…ighlight-zip

 
Nahoru Odpovědět
19.5.2013 9:49
Avatar
koalix
Neregistrovaný
Avatar
koalix:19.5.2013 9:51

díky, díky :)

 
Nahoru Odpovědět
19.5.2013 9:51
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.