Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Nauč se s námi víc. Využij 50% zdarma na e-learningové kurzy.
discount week 50
Avatar
killerman
Neregistrovaný
Avatar
killerman:23.8.2013 7:55

ahoj,
php si nechávám generovat 2 buttony, které mají value typu int a ty value jsou tahány z databáze,tlačítka nemají ID. Na stránce mám pak 2 ty buttony a mam udělanou fci, která při kliku na jedno z těch tlačítek zpracuje value, a odešle, jak ale udělat aby se zpracovalo zároveň i to druhé tlačítko, když nemá id? díky
jediné co mě napadá, jim přiřadit ID, ale to se po každé mění

 
Odpovědět
23.8.2013 7:55
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na killerman
David Čápka:23.8.2013 10:03

Buď jim dej ID nebo je vyber podle name.

Nahoru Odpovědět
23.8.2013 10:03
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.