Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
Raiper34
Redaktor
Avatar
Raiper34:1.7.2013 15:18

Zdar, mám taký dotaz, ide nejakým spôsobom refreshnúť cca po minute javaspript kod bez toho aby som refreshoval celú stránku? Ak ano ako? Potrebujem refreshovat kazdú minútu adsense...

Odpovědět 1.7.2013 15:18
Posledná vydaná hra: http://www.islandsoft.cz/index.php?art=hra-akcna-space-resistance
Avatar
Odpovídá na Raiper34
Michael Olšavský:1.7.2013 20:03

Timer ;-) Podívej se na něj.

var timer = setInterval(function(){}, 60000);

Více například zde: http://www.w3schools.com/…s_timing.asp
Pokud chceš plně asynchroní js, podívej se na Ajax.

Editováno 1.7.2013 20:05
 
Nahoru Odpovědět 1.7.2013 20:03
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.