dodání ihned! nové
Hledáme programátora do rostoucího týmu ITnetwork.cz, 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací
Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
BF
Avatar
Raiper34
Redaktor
Avatar
Raiper34:1.7.2013 15:18

Zdar, mám taký dotaz, ide nejakým spôsobom refreshnúť cca po minute javaspript kod bez toho aby som refreshoval celú stránku? Ak ano ako? Potrebujem refreshovat kazdú minútu adsense...

Odpovědět
1.7.2013 15:18
Posledná vydaná hra: http://www.islandsoft.cz/index.php?art=hra-akcna-space-resistance
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Raiper34
Michael Olšavský:1.7.2013 20:03

Timer ;-) Podívej se na něj.

var timer = setInterval(function(){}, 60000);

Více například zde: http://www.w3schools.com/…s_timing.asp
Pokud chceš plně asynchroní js, podívej se na Ajax.

Editováno 1.7.2013 20:05
 
Nahoru Odpovědět
1.7.2013 20:03
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.