Nauč se s námi víc. Využij 50% bonus na e-learningové kurzy.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
discount week 50
Avatar
berry309
Redaktor
Avatar
berry309:9.1.2013 21:00

ahoj, jak se resi scrolovani stranky s kotvou anchor?

v html vim, tam mi to uz nekdo poradil, ale to tam tak nejak pomalu nenajede jako tady - http://www.christhurman.com/ :D ale tvrde mi to tam hodi, koukam na javascript, neco ruzne nachazim, ale nefunguje to :D poradite nekdo? :D

 
Odpovědět
9.1.2013 21:00
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
berry309
Redaktor
Avatar
berry309:9.1.2013 21:40

tak uz jsem nasel funkcni reseni, tohle pomohlo

http://free-top.tym.cz/…pt/index.php?…

 
Nahoru Odpovědět
9.1.2013 21:40
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.